Kontakt logo

Kunder

Möhippa kurs

Kursdeltagare

Yrkeslärare inom textil

Sara, Brud

Tack för ditt stora tålamod och för att du hjälpte mig bli så vacker på min bröllopsdag, hårsmycket du tillverka till mig var pricken över i:et.

Pernilla

Jag har sällan känt mig så fin som när jag bar hatten jag beställde av dig! Den blev precis som jag önskade och jag tackar dig för ett proffsigt och välgjort handarbete.

Anna Arbman

Tusen tack för i lördags, det hade inte kunnat vara bättre! Vår "brud" är supernöjd o vi hade alla jätteroligt! Hela gänget var alldeles upprymda o glada efter din kurs, det var verkligen jätte-, jätteuppskattat bland alla deltagarna! Alla var mycket imponerade av din skicklighet och dina kunskaper och din förmåga att förmedla dessa o uppmuntra oss i vårt skapande:)

Stort tack för att du hade ordnat dryck, godis och fina hattaskar det var också mycket uppskattat!

Lena Montelius och Lena Edvardsson

I vintras tillbringade vi ett par lördagar med Marlene. Första gången lärde hon oss att göra hårsmycken av bananfiber. Ett fantastiskt roligt material att arbeta med. Nästa gång klädde vi en liten pillerburk och prydde den sedan med formad bananfiber, pärlor, fjädrar o.dyl. Marlene med sitt glada, positiva och inspirerade sätt fick oss att släppa loss fantasin i vårt skapande. Vi kan varmt rekommendera hennes kurser och önskar henne all framgång.

Annika Nigård

Marlene Feldtblad har vid flera tillfällen under hösten 2011 varit på Frans Suells och Jörgen Kocks gymnasiet och hållit föredrag och kurser.
För elever (1:or, 2:or och 3:or Textil och design) har Marlene hållit föredrag om modist yrket och demonstrerat olika tekniker inom hennes yrke. Hon har haft kurser, både för oss lärare och för elever i hattdekorationer i bananfiber samt i hur man tillverkar en pillerburk.
Marlene har visat sig vare en mycket duktig föredragshållare och hade lätt för att fånga elevernas intresse. Hon har genomfört sina kurser på ett välplanerat och proffsigt vis.
Marlene är inspirerande med sin stora kreativitet. Med hennes behagliga och tålamodiga personlighet, är det ett nöje att rekommendera henne!